GRATIS WEBINAR

Din roadmap 2023 - Må bra mellan bipolära skov

25 januari med Jenny Sandfors

Ett nytt år, ett nytt kapitel i ditt liv. Hur kan du göra plats för mer mejvård för att må bra mellan bipolära skoven? I det här webinaret tar vi reda på det och sätter intentionen för året. Workbook ingår.
Kom ihåg att du är viktig för dig!

    Wednesday January 25 , 2023

    At 10:00 AM CET

    Live Webinar Session has ended now.

Hur vill du att ditt 2023 ska bli?

Mellan de bipolära skoven kan du välja att bestämma över ditt liv. Vi kommer blicka framåt och se vad som passar dig och din vardag för att du ska kunna må så bra det går mellan skoven.

Webinaret är kostnadsfritt.
Anmäl dig här ovan.

Så här går det till:

Anmäl dig till Webinaret

När du anmält dig får du ett mejl med länk till webinaret och din workbook. Webinaret är öppet att se på mellan 10:00 - 22:00 onsdag den 25 januari.
Webinaret och workbooken är kostnadsfritt.

Vem ordnar webinaret?

Jag heter Jenny Sandfors och jag driver företaget InternetForm AB. Du kan läsa mer om mig på bipolär.se eller på internetform.se

Frågor?

Undrar du något som du vill ha svar på innan eventet kan du mejla mig på hej@bipolar.se

Hej, det är mig du möter på webinaret. Idag känner jag en glittrande livsglädje, men det har inte alltid varit så. Livet har gett mig depressioner, flygande mani och år fyllda av skam och förtvivlan.

Det är vanligt att känna hopplöshet inför framtiden när man lever med bipolär sjukdom. Energin kan vara låg och saker som tidigare varit roliga känns mest betungande. Men det behöver inte vara så. Nu har jag levt 8 år med bipolär sjukdom och jag har hittat vanor som hjälper mig att må bra mellan skoven. Nu kan jag leva mitt liv som jag vill ha det, med arbete i den egna webbyrån och familjeliv. Och det är möjligt för dig också.  

Det var de små stegen för att ta hand om hela mig som gjorde den stora skillnaden i livet. Medicinering hjälpte mig att fylla 50% av mitt batteri, men det saknades något. Tack var mejvård har jag fyllt upp andra halvan och det är jag så tacksam över.

Varma hälsningar från Jenny Sandfors