NAVIGERA MELLAN SKOVEN

Bipolärdagarna 2024

Missade du Bipolärdagarna som gick 18-20 mars så kan du fortfarande ta del av innehållet genom att lösa en premiumbiljett. Då får du även en minikurs och boken Bipolär, fånge i min egen historia som ljudfil mm.

1000 tack till alla er 360 personer som var med och förgyllde Bipolärdagarna!

Bipolärdagarna är för dig som har bipolär sjukdom eller är anhörig. På eventet som sker online kommer du få inspiration, kunskap och känna på hur Mejvård kan vara till hjälp för att må bra mellan skoven. Och, hur anhöriga och diagnostiserade kan navigera tillsammans på mejvårdsresan.

3 dagar fyllda med kunskap om bipolär sjukdom och inspiration till Mejvård

Mejvårdsmetoden™ är det mest effektiva sätt jag vet för att skapa enkla vanor som hjälper dig att må bra mellan bipolära skov. Grundpelarna är:

✔️ Rörelse - som gör dig pigg.
✔️ Bränsle - som gör dig glad.
✔️ Själsligt - må bra inifrån och ut.
✔️ Göra - meningsfull sysselsättning.
✔️ Vila - återhämtning, paus.

WORKSHOP ONLINE

Självkänsloboost

Att komma ut ur ett bipolärt skov kan vara alldeles underbart, men det kan också vara förenat med känslor av skam relaterat till saker som sagts och gjorts i skovet. Genom att arbeta med självkänslan kan man utveckla en mer positiv syn på sig själv. Det kan leda till ökad självacceptans och minskad självkritik. Det går att träna upp självkänslan och i den här workshopen kommer vi ta ett steg framåt. Workshopen funkar bra att göra tillsammans (anhörig + närstående) eller på egen hand.

AKTIVITET PÅ DISTANS

Mejvård tillsammans

En kväll då vi laddade för en gemensam aktivitet fylld av glädje och rörelse på dina villkor. Du kan i efterhand göra aktiviteten själv eller boka en tid med nära och kära då ni gör det tillsammans. Var och en på sin plats känner vi kraften av att göra en aktivitet på distans. Låt oss flöda tillsammans och skapa må-bra-tid. 

WEBINAR ONLINE

Förändra vardagen, kan det vara så här enkelt?

När du vill förändra något i ditt liv är stora kliv ofta svårare att hålla i oavsett om du för stunden är motiverad. Enkla och goda vanor i små portioner hjälper dig eller din närstående att må bra mellan skoven. Idag får ni en övning som är perfekt att göra själva eller tillsammans med en anhörig! 

Du behöver vanor att luta dig mot som hjälper dig i vardagen. Strategier anpassade efter dig. Du är den viktigaste personen i ditt liv.

Hej, det är mig du möter på Bipolärdagarna. Idag känner jag en glittrande livsglädje, men det har inte alltid varit så. Livet har gett mig depressioner, flygande mani och år fyllda av skam och förtvivlan.

Det är vanligt att känna hopplöshet inför framtiden när man lever med bipolär sjukdom. Energin kan vara låg och saker som tidigare varit roliga känns mest betungande. Men det behöver inte vara så.

Nu har jag levt 10 år med bipolär sjukdom och jag har hittat vanor som hjälper mig att må bra mellan skoven. Nu kan jag leva mitt liv som jag vill ha det, med arbete i den egna webbyrån och familjeliv. Och det är möjligt för dig också.  

Det var de små stegen för att ta hand om hela mig som gjorde den stora skillnaden i livet.

Medicinering hjälpte mig att fylla 50% av mitt batteri, men det saknades något.

Tack vare Mejvårdsmetoden™ som jag skapat under årens lopp har jag fyllt upp andra halvan och det är jag så tacksam över.

Varma hälsningar från Jenny Sandfors

Jenny Sandfors

Jenny Sandfors

Författare & Entreprenör
InternetForm AB
Nyhedsbacken 2, Bollnäs

MELLAN SKOVEN  BIPOLÄR.se