Bipolär, må bra mellan skoven

- Tycker du att diagnosen påverkar din vardag negativt?

Det kan kännas som att det behövs en mirakelkur för att göra livet lättare, för det är en allvarlig sjukdom.

Men, i mellanrummet mellan de bipolära skoven kan du skapa vanor som ger dig energibalans och livsglädje.

Längtar du efter mer:

✔️ ork att ta itu med saker och ting?
✔️ mod att utveckla dig själv?
✔️ skaparglädje och kreativitet i arbetet?

I den här webbkursen får du enkla verktyg och strategier att använda till vardags för att må bra mellan skoven och ta vara på tiden, livet.

Bli medveten om vad just du behöver göra för att må bra mellan dina bipolära skov.

Hitta enkla rutiner som blir  hjälpsamma vanor för dig i din vardag.

Skapa en plan för att hushålla med din energi och skapa balans.

Ta de små stegen som sätter dig i rörelse och skapar ny kraft.

Om du är som många andra jag möter kanske du känner hopplöshet inför framtiden. Medicineringen gör sin grej, men du behöver något mer för att hitta den ork du tidigare hade för att ta tag i saker och ting.

Jag har också varit där och kände mig frustrerad över att medicineringen bara laddade halva batteriet. På jobbet ville jag prestera och känna mig kreativ. Mitt liv hade blivit blekare än innan jag blev sjuk.

Till sist hittade jag metoder som tillsammans med medicinen gjorde att jag kunde få tillgång till hela min förmåga igen. Den förmåga jag kände att jag hade men inte kunde få tag på.

Nu vill jag hjälpa andra att göra samma resa. Därför har jag sammanfattat mina erfarenheter och insikter i en metod som jag kallar Mejvårdsmetoden.

Den består av fem grundpelare som tillsammans ger dig alla delar du behöver för att må bra mellan skoven.

DIN PLAN FÖR MEJVÅRD

5 grundpelare att luta dig mot

Mejvårdsmetoden är det mest effektiva sätt jag vet för att skapa enkla vanor som hjälper dig att må bra mellan bipolära skov. Vanor som håller i längden, din livsstrategi.
Grundpelarna är:

✔️ Rörelse - som gör dig pigg.
✔️ Bränsle - som gör dig glad.
✔️ Själsligt - må bra inifrån och ut.
✔️ Göra - meningsfull sysselsättning.
✔️ Vila - återhämtning, paus.

Du behöver vanor att luta dig mot som hjälper dig i vardagen. Strategier anpassade efter dig. Du är den viktigaste personen i ditt liv och du kan påverka hur du mår mellan skoven.

Det här ingår i kursen

Skapa den förändring du längtar efter med en egendesignad mejvårdsplan.
Följ stegen i de 5 grundpelarna och implementera nya vanor på dina villkor.

DESIGNA DIN EGEN MEJVÅRDSPLAN
VIDEOLEKTIONER
ÖVNINGAR OCH PRAKTISKA UPPGIFTER ATT JOBBA MED
ARBETSBÖCKER (PDF) DÄR DU PLANERAR OCH REFLEKTERAR 
MALLAR & CHECKLISTOR SOM HJÄLPER DIG I VARDAGEN
VECKOBREV MED PEPP & SUPPORT PÅ VÄGEN

FAQ - Frågor & Svar

Kursen sker digitalt (online) i en kursportal här på bipolär.se som du får en personlig inloggning till när du genomför köpet. Du får tillgång till lektionerna i kursen direkt och kan själv välja när du vill gå dem. Du får tillgång till kursen i 6 månader. Kursmaterial läggs upp i kursportalen i form av videofilmer och PDF:er, lektion för lektion.

Du behöver en Internetuppkopplad dator, läsplatta eller mobil för att kunna gå kursen. Du behöver implementera nya rutiner i ditt liv för att få resultat. Materialet i kursen får inte kopieras eller delas och din inloggning är bara för dig som köpt kursen.

Nej, under ett skov behöver vi ofta hjälp från sjukvården. Kursen handlar om att ta steg för att må så bra som möjligt mellan skoven. Att hitta sina verktyg för att må bra är ingen quick fix. Vi behöver jobba långsiktigt och skapa en medvetenhet om vad vi behöver göra för att bli vår bästa version.

Nej, den typen av hjälp får vi från sjukvården.

Om du inte är beredd att göra uppgifterna, avsätta tid för dig och ditt mående. Om du är nöjd med enbart medicinering och egentligen inte vill ta stegen för att långsiktigt satsa på dig och din psykiska hälsa.

Webbkursen vänder sig till dig som har bipolär sjukdom och vill börja ta stegen för att må bättre mellan skoven. Du behöver ta eget ansvar och vara beredd att avsätta tid för dig själv. Är du anhörig kan du gå kursen för att få stödjande verktyg. Du går kursen i lugn och ro hemma i din egen takt.

Du har tillgång till kursen under 6 månader.

Webinar

Så här kan du börja


Har du svårt att hitta balans i din vardag?

I webinaret - Bipolär, må bra mellan skoven - tar vi reda på VAR DU KAN BÖRJA din resa till att må bra mellan de bipolära skoven.

När jag fick diagnosen och medicinering fylldes halva mitt batteri upp, men det saknades ork, hopp och livsglädje. Jag ville fylla upp andra halvan men var 17 börjar man? Kom med på webinaret så ska jag visa hur du kan göra.  

När: torsdag 21 oktober 19:00 - 19:30

Anmäl dig här

Ställ dig på väntelistan så blir du först ut att få mer information när det närmar sig kursstart. Varmt välkommen!

JAG VILL STÄLLA MIG PÅ VÄNTELISTAN

Till sist! Kom ihåg att det aldrig är för sent, kört eller omöjligt att börja om, prova något nytt eller hitta vanor som tar dig framåt. Att leva livet inifrån och ut gör skillnad. Det är du värd <3

Varma hälsningar
från Jenny Sandfors

MELLAN SKOVEN  BIPOLÄR.se