Värmande Höstboost - Bipolärdagarna 2022

Premiären för Bipolärdagarna gick av stapeln i sep 2022 och samlade 193 personer som provade på olika aktiviteter på distans.
När hösten närmade sig anordnade jag Bipolärdagarna 2022 där vi provade att göra olika aktiviteter på distans tillsammans.

Du är viktig för dig och därför ville jag ge en höstlig boost!

Bipolärdagarna innehöll webinar, workshop, gemensam promenad på distans och gästexperter som delade inspirerande videohälsningar.
LIVE WORKSHOP ONLINE
En vardag med bipolär sjukdom

Måndag den 19/9, 19.00

Hur kan jag hjälpa mig själv i vardagen för att undvika skov?
Det bästa i livet är gratis, här får du med dig 10 saker du kan göra för dig själv och en egen checklista för att komma igång.


GEMENSAM PROMENAD PÅ DISTANS
Mejvård tillsammans

Tisdag den 20/9, 19.00

Vi startar samma tid, lyssnar på samma ljudfil och delar sen våra tankar (om du vill). Rörelse sätter igång flödet i kroppen. Låt oss flöda tillsammans och skapa må-bra-tid.

Det var en speciell känsla att gå promenaden tillsammans och veta att ett helt gäng andra personer gjorde det samtidigt. Jag kände mig pirrig och glad. Upprymd på ett bra sätt. 

Under kvällen fick jag mejl från deltagare som bekräftade att de känt likadant. Som en gemenskap. En kraftfull känsla. Att inte känna sig ensam. Att veta att vi är fler som bär på den här känsligheten för bipolära skov.

Vi lyssnade på samma ljudfil och tog oss tid att fundera över en del av livet. Era kommentarer på det visar en röd tråd, alltså att vi tänker ganska lika.

VIDEOHÄLSNINGAR TILL DIG
Gästexperter

Onsdag den 21/9, 19.00

Inspirerande personer har bjudits in att dela extra material. Här kommer hälsningar till dig att finnas från:

Martin Schalling
- professor i medicinsk genetik och aktuell med en modell som kan förutsäga hur mycket litium en patient behöver.

Cattis Olsson
- mental tränare som hjälper sina klienter att nå nåbara mål på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Eva Svärd
- föreläsare inom stresshantering och självledarskap, nyligen utsedd till topp100 Sveriges populäraste föreläsare.

LIVE WEBINAR ONLINE
7 saker alla borde veta om bipolaritet - minst

Torsdag den 22/9, 19.00

För att minska stigmat kan vi hjälpas åt att sprida fakta. I det här webinaret får du med dig 7 saker alla borde veta om bipolaritet. Du är välkommen att bidra med fler exempel i chatten.------

Tusen tack till alla er som hängde med på Bipolärdagarna 2022. 193 st hängde med och jag är så glad att ni var med och förgyllde dagarna med er närvaro, era fina mejl och kommentarer. 

Är så taggad på att hitta på fler grejer ihop med er! Och, så klart dig som läser det här och som kanske inte var med 2022.

Kategorier: event